nieuws

Opmars Worldhotels zet serieus door

Hotel

Topman Robert Hornman van Worldhotels maakt zijn belofte waar en lijft in rap tempo hotels in. Met de toetreding, deze week, van het Park Hotel in Amsterdam staat de teller in ons land op veertien.

Opmars Worldhotels zet serieus door

Worldhotels is een samenwerkingsverband voor marketing, sales, distributie en e-commerce. Wereldwijd zijn er ruim 500 aangesloten hotels. Sinds Worldhotels wordt geleid door Nederlander Robert Hornman gaat het met de opmars in ons land extra hard. Worldhotels zag direct marktkansen toen dit voorjaar hoteliers wegliepen bij het noodlijdende Golden Tulip. GT Belair Den Haag switchte naar Worldhotels.

Manhattan ook

In november zocht het voormalige Westin Rotterdam (nu Manhattan) aansluiting, en nu dus het Park Hotel in Amsterdam. General manager Bram van der Hoek van het Park Hotel: ‘Om onze ambitieuze doelstellingen voor de toekomst te realiseren, onze naam in het buitenland meer onder de aandacht te brengen en het aantal overnachtingen te laten stijgen, is aansluiting bij een internationale hotelgroep noodzakelijk’.

17 miljoen euro

Het Park Hotel onderging de afgelopen twee jaar een grondige renovatie waar een investering van 17 miljoen euro mee gemoeid ging. Het grootste boetiekhotel van Amsterdam bevindt zich aan de Stadhouderskade in het centrum Amsterdam. Het hotel telt 189 kamers en suites, een business centre, een fitness ruimte, negen vergaderzalen inclusief board rooms, , een private dining, een parkeergarage, diverse winkels en een kapper. Restaurant Momo gooit sinds de opening twee jaar gelden hoge ogen.

Reageer op dit artikel