nieuws

OR Golden Tulip bestaat niet meer

Hotel

De ondernemingsraad van Golden Tulip is door de overname van bijna alle failliete hotels uit elkaar gevallen. Contacten die er nu nog zijn, hebben geen officieel karakter meer.

OR Golden Tulip bestaat niet meer

Vice voorzitter Hans Bout van de ondernemingsraad van Golden Tulip wil niet veel kwijt over de in delen verkochte hotelketen. ‘Er is geen or meer. Door de verkoop aan nieuwe eigenaren is de OR uit elkaar gevallen. Natuurlijk zijn er nog wel contacten met medewerkers’, zegt Bout. Maar die contacten hebben geen officieel karakter meer.

Zonder inhoudelijk in te willen gaan op de oplossing zoals die er nu is, laat Bout weten dat het absoluut onterecht is dat er in de pers met modder is gegooid richting de OR. ‘Het is onbegrijpelijk dat jullie als Misset Horeca dat toelaten’, aldus Bout, die zelf ook op zoek moet naar een nieuwe werkgever.

Wel laat Bout weten de laatste dagen voor de verkoop ‘als spannend’ te hebben ervaren. Vorige week toen de overname van twaalf van de veertien hotels een feit werd, was Bout niet bereikbaar voor commentaar.

Reageer op dit artikel