nieuws

OR verrast over nieuws Golden Tulip

Hotel

De ondernemingsraad van Golden Tulip zegt verrast te zijn over het bericht dat het hotelbedrijf een doorstart maakt voorafgegaan door een faillissement. De verrassing zit ‘m in het tijdstip waarop dit nieuws naar buiten is gebracht en niet zozeer over de inhoud.

OR verrast over nieuws Golden Tulip

Namens de OR laat Hans Bout weten verrast te zijn. ‘De afspraak was dat er een radiostilte zou zijn. Nu moeten we op MissetHoreca.nl lezen dat er een doorstart komt. We zijn verrast door het tijdstip waarop dit naar buiten komt. Over de inhoud zijn we niet verbaasd’.

Bout: ‘De medewerkers zijn nog niet geïnformeerd. Daarom zijn we niet gelukkig met de publicatie. Het is niet de juiste volgorde van informatieverstrekking’.

Reactie

De OR haast zich om snel informatie op gang te brengen. Bout denkt dat mogelijk vandaag nog een persbericht naar buiten komt. ‘Het komt nu allemaal in een stroomversnelling. We moeten nu met een reactie komen’.

Eerder vandaag liet bewindvoerder Rinke Dulack weten dat Golden Tulip een doorstart maakt. Voorafgaand aan de doorstart volgt eerst een faillissement. Wanneer en met welke partij Golden Tulip doorgaat, kon Dulack nog niet melden. Hij hoopt voor 1 juni duidelijk te kunnen geven.

Reageer op dit artikel