nieuws

Oranje boekt hotel in Zuid-Afrika al

Hotel

Het Nederlands Elftal is nog maar net zeker van deelname aan het WK in Zuid-Afrika of de hotelkamers zijn al geboekt. De KNVB heeft optie op het Hilton Hotel Sandton in Johannesburg meteen omgezet in een definitieve boeking.

Oranje boekt hotel in Zuid-Afrika al

Het fraaie viersterren hotel ligt aan de Rivonia Road, op 35 kilometer en circa 25 minuten van Johannesburg International Airport, in het zakelijke centrum en enkele minuten lopen van het Sandton Convention Center. Van Marwijk en co zullen het hotel, dat 329 kamers telt, gebruiken als uitvalsbasis voor al hun trainingen en wedstrijden.

Sushibar

Het Hilton Sandton beschikt over een moderne sportschool, een groot buitenzwembad, een sauna, tennisbanen, twee restaurants, een teppanyaki- en sushibar, een cocktailbar en negen vergaderzalen.

Reageer op dit artikel