nieuws

Oranje moet hotel in Johannesburg uit

Hotel

De spelers en begeleiders van het Nederlands Elftal moeten het Hilton Sandton Hotel in Johannesburg uit. De KNVB had geen rekening gehouden met een dermate lang verblijf in Zuid-Afrika. De hotelkamers zijn vanaf donderdag verhuurd aan andere gasten.

Oranje moet hotel in Johannesburg uit

Sinds 6 juni verblijft het Nederlands Elftal in het Hilton Sandton Hotel in Johannesburg. De KNVB had bij het boeken van het hotel klaarblijkelijk geen rekening gehouden met een finaleplaats voor Oranje.

De reservering liep eigenlijk afgelopen maandag af, maar de Duitse hotelmanager Axel Hauser kon het Nederlands Elftal nog een paar dagen langer kwijt. Donderdag moeten de spelers en begeleiders het hotel verlaten en plaats maken voor andere gasten.

Nu Oranje de finale heeft bereikt, wordt gezocht naar een ander hotel. Volgens een KNVB-voorlichter gaat de wereldvoetbalbond FIFA op zoek naar een goed logeeradres waar de spelers van Oranje vanaf donderdag kunnen verblijven. Dat verblijft duurt minimaal tot zondag wanneer Nederland de WK-finale speelt.

Reageer op dit artikel