nieuws

Oudejaarsrubriek over horecaprofs op MissetHoreca.nl

Hotel

MissetHoreca.nl komt tussen kerst en oud nieuw met een speciale rubriek, Mijn 2011. Talrijke horecaprofessionals vertellen openhartig, aan de hand van vijf vaste vragen, over het afgelopen jaar en kijken vooruit naar 2012. De rubriek begint dinsdagochtend 27 december om 09.30 uur en loopt tot en met vrijdagmiddag 12.00 uur.

Oudejaarsrubriek over horecaprofs op MissetHoreca.nl

Elk half uur vertelt een horecaprof over zijn hoogtepunten van het afgelopen jaar, wordt er een rapportcijfer gegeven, geeft hij de verwachte trends voor 2012 weer en bekent hij zijn doelstellingen voor het nieuwe jaar.

Dinsdagochtend om 09.30 uur trapt Edwin Vinke af. De kersverse tweesterrenchef wordt een half uur later opgevolgd door Bilderberg-topman Dries van der Vossen, die zijn beurt weer opgevolgd wordt door de naar Frankrijk geëmigreerde topkok Marc Smeets, waarna Roberto Payer aan het woord komt. Khalid Oubaha sluit uiteindelijk op oudjaarsdag rond het middaguur de serie af.

Verwijzingen naar de interviews zijn op Twitter te volgen via de hashtag #mhmijn2011. Op de homepage van MissetHoreca.nl wordt elk half uur een nieuw interview gepubliceerd.

Reageer op dit artikel