nieuws

Outdoors Lodge combineert natuur en luxe

Hotel

Kamperen met hotelfaciliteiten. Zo kan Outdoors Lodge het best omschreven worden. Het nieuwe concept, dat vorige maand in Overijssel van start ging, combineert trendy kamperen met de service van een hotel.

Outdoors Lodge combineert natuur en luxe

Een comfortabele boxspring en een badkuip op pootjes in een luxe tent of blokhut. En niet te vergeten, roomservice. Outdoors Lodge, een initiatief van Cor Schagen en Edwin Vincent, brengt natuur en luxe bij elkaar in een uniek overnachtingsverblijf.

Op het grote terrein in de bossen tussen Holten en Markelo kunnen lodge cabins en luxury tents worden gehuurd, die op verzoek dagelijks worden schoongemaakt. Maar ook bezoekers met een eigen tent zijn er welkom.

Kampvuur

Outdoors Lodge beschikt over een bistro waar gerechten uit alle windstreken worden geserveerd, desgewenst zelfs bij het kampvuur. Gasten kunnen door de roomservice ook complete boodschappen- en ontbijtpakketten bestellen.

‘Bij Outdoors Lodge kun je volop genieten van het ultieme buitenleven met de veelzijdige charmes van de natuur, zonder concessies te hoeven doen aan gemak en comfort’, zegt bedrijfsleider Alexander Schutten. ‘We bieden service op hotelniveau. Dat wil zeggen ontbijt op bed, dagelijkse schoonmaak van tent of blokhut en roomservice.’

Trend

Met het initiatief wordt ingespeeld op een trend. ‘Bij Outdoors Lodge gaat het om een stuk beleving. Veel mensen zoeken natuur, rust en ruimte, maar ook luxe. Dat bezorgt ze het ideale buitenlevengevoel. In een hotel missen ze die vrijheid. Daar springen wij op in.’

Volgens Schutten is er veel vraag naar deze vorm van kamperen. ‘De komende weken zitten we al bijna vol. Dat zegt wel iets. Mocht dit proefseizoen succesvol verlopen en daar ziet het wel naar uit, dan willen we gaan uitbreiden.’

Reageer op dit artikel