nieuws

Overeenkomst moet niveau stagiaires bij Landal waarborgen

Hotel

Ruim veertig ROC’s voor Recreatie en Toerisme hebben Service Level Agreement afgesloten met Landal GreenParks. Er zijn onder andere afspraken gemaakt over het niveau van de begeleiding van stagiaires, HR-vraagstukken, trainingsmogelijkheden, stagevoorlichting en bezoek van stagebegeleiders vanuit de scholen.

Overeenkomst moet niveau stagiaires bij Landal waarborgen

Zowel Landal als de 42 ROC’s willen de kwaliteit van stages bij Landal verbeteren. Landal biedt jaarlijks ongeveer 550 stageplaatsen aan op de diverse parken en kantoren in binnen- en buitenland.

Gezien het toenemende belang van de beroepspraktijkvorming (BPV) en het feit dat Landal graag investeert in werknemers van de toekomst, is het voor beide partijen van groot belang dat de kwaliteit van stages op een goede manier wordt gewaarborgd, zo laat Landal weten in een persbericht.

De Service Level Agreement is gericht op een gezamenlijk belang van Landal GreenParks, de stagiaires en de ROC’s.

Reageer op dit artikel