nieuws

Overnameslag Fletcher met drie nieuwe hotels

Hotel

Chris Luken heeft, zoals hij vorige week aan aankondigde, zojuist twee nieuwe aanwinsten voor zijn groeiende keten Fletcher Hotel Group bekendgemaakt. En passant maakte hij de overname van nog een hotel bekend. Vandaag wordt de handtekening gezet onder het kersverse overnamecontract.

Overnameslag Fletcher met drie nieuwe hotels

De Fletcher Hotel Group neemt het Highland Carlton Hotel in Naaldwijk en het voormalige Best Western Langewold in Roden over. Het gaat hierbij om de exploitatie en het vastgoed.

Het Highland Carlton Hotel is een viersterrenhotel met tachtig kamers en zeven zalen. Het ligt strategisch in de Bollenstreek, pal naast de Flora bloemveiling en tien minuten vanaf Kijkduin.

Het voormalige Best Western Langewold in Roden ligt onder de rook van Groningen. Het viersterrenhotel telt veertig luxe kamers en design openbare ruimtes. Verder beschikt het hotel over acht vergaderzalen.

‘Beide hotels profileren zich sterk op de zakenmarkt en zijn bekende vergaderlocaties. Fletcher is als enige hotelketen in Nederland zeer sterk in het leisure segment, maar wordt meer een geduchte concurrent in het zakensegment voor andere hotelketens’, waarschuwt Luken.

Woensdag 1 augustus zet Luken zijn krabbel onder een nieuw overnamecontract. Het betreft hier een ‘goed lopend driesterrenhotel onder de rook van het Rotterdamse havengebied’. De naam van het hotel wordt nog niet prijsgegeven. Het gaat hierbij over een transactie zonder het onroerend goed.

Luken: ‘Door deze overnames zijn zeer strategische “witte vlekken” ingevuld op de Nederlandse kaart en brengt het totaalaantal Fletcher hotels op 29. Fletcher ziet nog genoeg groeimogelijkheden in Nederland’.

Eerdere berichten over de Fletcher Hotel Group

Reageer op dit artikel