nieuws

Overval op Golden Tulip Leende

Hotel

Het Golden Tulip hotel in Leende is op zondagochtend rond 1.06 uur overvallen door meerdere mannen. Rond dat tijdstip kwamen drie of vier daders het hotel binnengerend en wilden bij de receptie geld wegnemen.

Overval op Golden Tulip Leende

Ze bedreigden de portier van het hotel. Eén medewerker werd met een voorwerp op zijn hoofd geslagen. Uiteindelijk zijn de daders er van door gegaan. De politie doet nog nader onderzoek of er alsnog iets meegenomen. Er zijn geen vuurwapens gebruikt en er is niemand gewond geraakt.

De daders zijn weggevlucht in een donkerkleurige stationwagen richting het Leenderbos en zijn voor het laatst gezien ter hoogte van de Hoogeindseweg. Eén van de daders droeg een bivakmuts, de anderen hadden een cupuchon over hun hoofd getrokken.

Getuigenoproep

De politie onderzoekt de zaak en vraagt mensen zich te melden als zij informatie hebben, of de donderkleurige auto met inzittenden hebben gezien rond 1.15 uur in de buurt van de Hoogeindseweg.

Zij kunnen contact opnemen met de recherche in Valkenswaard via 0900-8844. Anonieme informatie doorgegeven kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

Reageer op dit artikel