nieuws

Pannenbier voor Hotel Frans Hals

Hotel

Pannenbier en dus vrolijke gezichten voor de bouwvakkers van het nieuwe Grand Hotel Frans Hals in Haarlem. De hoteldirectie kijkt op dit overigens beduidend minder vrolijk.

Pannenbier voor Hotel Frans Hals

Het blijkt namelijk dat de bouw behoorlijk achter ligt op schema. Dit komt door de vorst afgelopen winter, waardoor de bouw enige tijd stil kwam te liggen. Het nieuwe hotel moet zondag 1 oktober klaar zijn. Op de eerste dag van het Grand Hotel Frans Hals zijn er al reserveringen binnen, zo meldt het Haarlems Dagblad.

Ondanks de achterstand in bouw was er vorige week donderdag pannenbier voor de bouwers. En dat terwijl het hoogste punt van de bouw nog niet bereikt is. Het wordt dus hard doorwerken voor de metselaars, timmermannen en stukadoors. Op 1 oktober staan de volgende reserveringen al in het boek: 35 hotelbezoekers, een vergaderzaal en vijftien gasten voor het restaurant.

Reageer op dit artikel