nieuws

Park Plaza opent twee hotels in Kroatië

Hotel

Park Plaza Hotels opent twee hotels in Kroatië. Het gaat om hotels van de Arenaturist Groep, waarvan het hotelconcern sinds 2008 aandeelhouder is. Beide bedrijven zijn gelegen aan de zuidkust van het schiereiland Istrië en openen in mei 2012.

Park Plaza opent twee hotels in Kroatië

Beide locaties worden op dit moment verbouwd. Daarin wordt 25 miljoen euro geïnvesteerd. ‘Kroatië is een snel groeiende vakantiebestemming en biedt een schat aan natuur en culturele diversiteit met sterke mediterrane invloeden.’

Park Plaza Histria Pula heeft 241 kamers en wordt uitgebreid met een nieuwe receptie en lobby, eigentijdse en ruime kamers, een nieuw restaurant, een conferentiecentrum met twee vergaderzalen en wellness- en fitnessfaciliteiten. Het ontwerp komt van de in Londen gevestigde Scott Brownrigg.

De lokale ontwerpers Studio 92 en Studio Kaic tekenen voor de herontwikkeling van de 385 appartementen, de receptie en het restaurant van Park Plaza Verudela in Pula. Ook het buitenzwembad, de kinderclub, het winkelgebied, de parkeergelegenheid en de groenvoorzieningen worden onder handen genomen.

Park Plaza Hotels werd in 2008 aandeelhouder van de Arenaturist Groep en verkreeg het concern het managementcontract voor het gehele portfolio, dat acht hotels (2.868 kamers), vijf appartementencomplexen en zeven campings omvat.

Reageer op dit artikel