Partycateraar biedt overnachtingen 'in stijl' aan

Partycateraar biedt overnachtingen 'in stijl' aan

Een bijzonder initiatief van partycateraar Ria Joosten uit Neer. Ze biedt met partner Frans vanaf begin december overnachtingen aan in de Braampeel. Met als pay-off 'Overnachten in stijl'.

De Braampeel ligt op een steenworp afstand van de thuishaven van Ria Joosten Catering, waar ook het Culinair Educatiecentrum Limburg is gevestigd. De overnachtingsmogelijkheid bestaat uit zes luxe appartementen. 'Een bijzondere aanvulling op onze huidige dienstverlening', aldus Joosten. Die zich richt op zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Een unieke locatie waar stijlvol veragderd en overnacht kan worden. Elk appartement heeft zijn eigen sfeervolle karakter en samen betekenen ze een aangename manier van vertoeven en overnachten'. Dit initiatief staat niet op zich. Partycateraars duiken de laatste tijd wel vaker de horeca in.

Meer partycatering nieuws:

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.