nieuws

Paul van Vliet opent Hilton Den Haag

Hotel

Gasten kunnen er al een tijdje slapen, maar de grand opening van het Hilton Den Haag vindt plaats op 4 maart. Cabaretier Paul van Vliet gaat het vijfsterrenhotel die dag officieel openen.

Paul van Vliet opent Hilton Den Haag

Naast Paul van Vliet treedt ook zangeres Do op . Gasten kunnen na de opening voor het speciale tarief van 125 euro blijven overnachten. Hiervan gaat 50 euro naar het Haagse Theater Pepijn. Het theater waarin Paul van Vliet zijn carrière begon.

Het hotel, gevestigd in het oude hoofdkantoor van de PTT aan de Zeestraat in Den Haag, heeft 195 kamers. De hotelkamers meten minimaal 31 vierkante meter. In de zomer van 2010 heeft het hotel haar eerste gasten ontvangen.

Manager van het hotel is Karin van den Berg. In de keuken staat Edwin van den Heijkant.

Hilton Den Haag heeft twee grote evenementenzalen. De eerste is de Mesdagzaal, waarin elementen van het naastgelegen Panorama Mesdag zijn verwerkt. De tweede grote zaal, het Atrium, is geinspireerd door de Haagse kustlijn.

» Bekijk hier een fotoreportage

Reageer op dit artikel