nieuws

Paulides naar Carlton Ambassador

Hotel

Arwin Paulides is de nieuwe general manager van het Carlton Ambassador hotel in Den Haag. Paulides komt over van Banks Mansion in Amsterdam, waar direct een nieuwe gm is benoemd.

Paulides naar Carlton Ambassador

De nieuwe gm bij Banks Mansion Amsterdam wordt Ellen van Wittmarschen. Van Wittmarschen komt over van couturier Monique Collignon, waar ze verantwoordelijk was voor alle algemene en organisatorische zaken. Daarvoor was ze bij verschillende hotels werkzaam in diverse verkoop- en marketingfuncties.

Diplomatieke markt

De 35-jarige Arwin Paulides was 2,5 jaar lang gm bij Banks Mansion. Nu stapt hij over naar Den Haag om leiding te geven aan het vooraanstaande Haagse hotel Carlton Ambassador. Paulides vervangt Madelinde Moesbergen, die sinds april 2007 gm was en nu is overgestapt naar Landgoed Avegoor in Ellecom waar ze gm is geworden.

De uitdaging in Den Haag ligt volgens Paulides in het verstevigen van de hotelpositie binnen de Haagse diplomatieke en zakelijke markt. Paulides werkte tussen 2000 en 2006 al voor Carlton Ambassador. Toen als f&b manager.

Zowel Carlton Ambassador als Banks Mansion Amsterdam zijn eigendom van Carlton Hotel Collection. Carlton bezit nog acht andere hotels waarvan vijf in Nederland, twee in Groot-Brittannië en één in België.

Reageer op dit artikel