nieuws

Payer maakt verrassingsmenu

Hotel

In Kasteel de Haar in Haarzuilens bij Utrecht wordt van vrijdag 12 tot en met zondag 14 mei het jaarlijkse Italië-evenement gehouden. Een week ervoor presenteert Hilton-baas Roberto Payer een verrassingsmenu in het kasteel.

Payer maakt verrassingsmenu

Het driedaagse festival van 12 tot en met 14 mei is vooral bedoeld voor liefhebbers van de Italiaanse lifestyle. Het evenement bestaat uit verschillende themapleinen rondom Kasteel de Haar.

Zo is er veel te doen met mode, sieraden en inrichting, worden er wijnen geschonken uit diverse regio’s, is er informatie over onroerend goed en kunnen mensen kennismaken met de Italiaanse horeca, kunst, koffie en reizen. Nieuw dit jaar zijn twee kooktheaters met workshops, proeverijen en demonstraties.

Een week voor het evenement, op vrijdag 5 mei, opent Kasteel de Haar de deuren voor het Gran Gala Italiano, een authentiek gastronomisch evenement, uiteraard in het teken van de Italiaanse keuken. Roberto Payer van het Hilton in Amsterdam presenteert dan een verrassingsmenu. Het diner wordt in gebed geopend door Kardinaal Simonis.

Nog meer Roberto Payer-nieuws. De general-manager is zondag 30 april te gast bij het tv-programma Business Class van Harry Mens. Ook ‘voormalig Stan Huygens’, Thomas Lepeltak, is van de partij. De uitzending begint om 11.00 uur en wordt uigezonden op RTL 7.

Reageer op dit artikel