nieuws

Peperdure fietsen Armstrong in Delta Hotel

Hotel

Het Delta Hotel in Vlaardingen heeft afgelopen weekend bijzonder bezoek gehad. De fiets van zevenvoudig tourwinnaar Lance Armstrong verbleef in het hotel. Rondom de stalling van de fiets werd behoorlijk geheimzinnig gedaan.

Peperdure fietsen Armstrong in Delta Hotel

‘Vorige week belde de Tourorganisatie naar het hotel met de vraag of er ’s nachts een aantal fietsen in een zaal opgeslagen mocht worden. Zelfs de hoteldirectie kreeg geen uitleg, zo geheim was de missie’, aldus directeur Ronald Cordes van Delta Hotel.

Cordes: ‘Uiteindelijk werd er toestemming verleend en uiteraard de nieuwsgierigheid van de hotelier gewekt. Na onderzoek bleek het om de fietsen van zevenvoudig tourwinnaar Lance Armstrong te gaan’.

‘De teamleiding van de ploeg RadioShack van Armstrong is niet voor niets zuinig op de fietsen. De geschatte waarde per tweewieler is zo’n tienduizend euro.’

Afgelopen weekend startte de Tour de France in Rotterdam. De tourkaravaan verbleef in aanloop naar de start enkele dagen in ons land. Zaterdag werd de proloog gereden in Rotterdam en zondag was Rotterdam het vertrekpunt van de eerste etappe naar België.

Reageer op dit artikel