nieuws

Peter de Jong naar Student Travel Bureau

Hotel

De Nederlander Peter de Jong is benoemd tot Vice President van STB (Student Travel Bureau), een grote internationale speler in de markt van studentenreizen. De Jong wordt er per 1 januari 2012 tweede man, achter Jose Carlos Hauer Santos die de aanstelling van De Jong bekend maakte.

Peter de Jong naar Student Travel Bureau

De aanstelling voelt volgens De Jong als het terugkeren naar zijn roots. ‘Dit is een unieke kans om mijn twee passies te combineren: de studentenreisindustrie en Brazilië. Ik heb STB de afgelopen 25 jaar nauw gevolgd en was getuige van de enorme groei van een klein bedrijf tot een marktleider’.

STB heeft meer dan zeventig kantoren wereldwijd. Het hoofdkantoor staat in Brazilië. Peter de Jong maakte begin deze eeuw naam als topman van PATA, de non-profit reisbranchevereniging. Hij vervulde er de functie van chief executive officer van 2001 tot 2008.

Reageer op dit artikel