nieuws

Plannen luxe club in Amerikaanse ambassade

Hotel

In het huidige gebouw van de Amerikaanse ambassade in Den Haag wil conceptontwikkelingsbureau HBMEO een luxe club & restaurant beginnen. De voorlopige naam is ‘The Embassy’. De mogelijkheden voor exploitatie worden momenteel onderzocht. De verbouwingskosten moeten worden gedragen door een aantal luxemerken.

Plannen luxe club in Amerikaanse ambassade

In het gesloten ogende ambassadegebouw wil HBMEO een toprestaurant, een oesterbar, een miniclub voor dertigers, een Prosecco-bar en enkele luxe suites vestigen. ‘Er is in Den Haag behoefte aan een high end club en restaurant voor dertigers en veertigers, de 30.000 expats en business people. We willen dit plan verder ontwikkelen met een aantal andere partijen die de verschillende onderdelen van het horecaconcept gaan invullen. We willen het gesloten en het beveiligde karakter van de ambassade graag behouden. Het moet een club worden waar je niet zonder meer inkomt’, aldus HBMEO.

Internationale allure

‘The Embassy’ moet internetionale allure krijgen waarbij alleen samengewerkt gaar worden met premium merken. ‘Het is natuurlijk een toplocatie en we zouden het doodzonde vinden als er een of ander saai kantoor in deze design-bunker zou komen. Dit wordt een belangrijke tool in de citymarketing van Den Haag!’

Reageer op dit artikel