nieuws

Plannen voor hotel bij Deventer

Hotel

Een groep investeerders uit Zwolle wil een hotel met conferentiecentrum bouwen langs de snelweg A1 bij Deventer. Het hotel moet op een nieuw te realiseren bedrijventerrein komen.

Plannen voor hotel bij Deventer

De plannen voor het bedrijvenpark waren er al langer, maar door allerlei vertragingen werd de bouwstart uitgesteld. Nu zijn alle plannen rond, en kan de eerste schop de grond in.

Al vanaf het begin heeft de gemeente, die nauw bij de ontwikkeling betrokken is, de wens uitgesproken een congreshotel op te nemen in de plannen. ‘Daaraan is behoefte in onze stad’, aldus verantwoordelijk wethouder Andries van den Berg in De Stentor. Ook riep de gemeente ondernemers die dat hotel willen realiseren op zich te melden.

Die handschoen is nu opgepakt door de groep uit Zwolle, die nog niet met naam genoemd worden omdat de definitieve handtekeningen nog niet staan. De gemeente is wel positief over hun plannen, meldt RTV Oost.

Wat die plannen precies inhouden is ook nog niet naar buiten gebracht.

Reageer op dit artikel