nieuws

Prijs voor hotelier Jos Wijland

Hotel

Jos Wijland van Chateauhotel en restaurant De Havixhorst in De Schiphorst is uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe 2007. Wijland wordt vooral geroemd om zijn vakmanschap, gastvrijheid en originaliteit.

Prijs voor hotelier Jos Wijland

Uit twaalf regionale Markant-winnaars kiest de jury in november de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland. Met de regionale titel maakt Wijland van De Havixhorst hierop een kans.

Volgens de jury verstaat Wijland de kunst om de originaliteit van De Havinxhorst te behouden en moderne inspirerende aspecten toe te voegen, zoals bijvoorbeeld het beeldenpark. Ook de grote interesse in cultuur speelt een belangrijke rol bij het winnen van de regionale horecaprijs.

Met ‘markant’ worden horecaondernemers met markante en innoverende ideeën over het ondernemerschap in de horeca onderscheiden. De verkiezing wordt georganiseerd door Koninklijk Horeca Nederland (KHN) in samenwerking met het vakblad Horeca Entree.

Reageer op dit artikel