nieuws

Prijsactie Haagse hotels: betalen per ster

Hotel

Haagse hotels houden in oktober een actie waarbij gasten betalen per hotelster. Aan de hotelmaand, zoals de actie heet, nemen 24 hotels deel.

Prijsactie Haagse hotels: betalen per ster

Heel de maand oktober kunnen gasten reserveren in drie-, vier- en vijfsterrenhotels voor 25 euro per ster. Dit bedrag is per kamer, inclusief ontbijt, stadsbelasting en een ‘DiningCity a la Card give-away-bos’ met waardecheque ter waarde van vijfhonderd euro aan Haagse restaurantkortingen en op basis van twee personen.

Het initiatief is van Den Haag Marketing en wordt uitgevoerd door DiningCity.nl, bekend van de Nationale Restaurant Week. Aan de maandactie nemen onder andere de tophotels Kurhaus en Des Indes mee. Voor deze twee hotels geldt overigens dat het ontbijt niet onder de actie valt.

Vanaf 18 september kunnen gasten reserveren via een speciale website www.haagsehotelmaand.nl. Met de prijsactie willen de hotels gezamenlijk de strijd aangaan met de recessie, zo wordt gemeld.

Reageer op dit artikel