nieuws

Prijsvechter Hotelstunter.nl van start

Hotel

Hotelstunter.nl is een nieuwe boekingssite voor goedkope hotelkamers afkomstig van de makers van Hotels.nl. Directeur Henk Gorter laat weten dat ‘de Kruidvat-stunt wel aardig is, maar dat Hotelstunter.nl liever structureel lage prijzen geeft’.

Prijsvechter Hotelstunter.nl van start

De nieuwe actiesite Hotelstunter.nl biedt hotelkamers aan vanaf 7 euro tot maximaal 35 euro per persoon per nacht.

‘Het idee om te gaan stunten met hotelkamers is uiteraard niet nieuw’, zegt Henk Gorter van Hotelstunter.nl. ‘Kijk maar naar een Kruidvat of Hotelweek actie. Die eenmalige acties zijn natuurlijk best aardig, maar wij bieden onze gasten liever structureel lage prijzen voor een hotelovernachting aan’.

Gorter stelt dat er geen sprake is van reserverings- of administratiekosten. ‘Wij roepen al jaren dat het onzin is om gasten onnodig kosten te laten betalen voor een reservering die via internet wordt gemaakt’.

Reageer op dit artikel