nieuws

Primeur: festival op bungalowpark

Hotel

Nog niet eerder vertoond in Nederland, een festival op een bungalowpark. De Eemhof (Center Parcs) is van vrijdag 3 tot en met maandag 6 februari 2012 het toneel van een in- en outdoor event. Bezoekers kunnen hoeven nu eens niet in een tentje, maar kunnen overnachten in een bungalow.

Primeur: festival op bungalowpark

Het festival is aangekondigd door de makers van Valtifest. Dat kleurrijke en creatieve festival werd pas nog, zaterdag 3 september, nog gehouden in Amsterdam. In het eerste weekend van februari volgend jaar organiseren ze de eerste editie van Bungalup! op Center Parcs Eemhof in Zeewolde.

Naar eigen zeggen ging er een jaar van voorbereiden en plannen aan vooraf. Het festival wordt zowel in- als outdoor gehouden. Zoals het de organisatie betaamt wordt de invulling van het programma even creatief als uitgebreid: muziek, kunst, mode, maar ook speurtochten, droppings, zwembadparty en Ball masqué.

Drie overnachtingen plus toegang tot het festival kost tussen de 169 en 199 euro per persoon. Er worden bungalows van twee tot twaalf personen aangeboden. De cottages van de Eemhof zijn niet zo lang geleden totaal vernieuwd. In het voorjaar opent een nieuw (haven)gebied, Marina.

Reageer op dit artikel