nieuws

Promotie voor Roger Rassin bij Amstel Hotel

Hotel

Rogér Rassin (42) is gepromoveerd tot executive chef van het luxe Amsterdamse Amstel hotel. Hij was al chef de cuisine van sterrestaurant La Rive in het hotel, maar wordt nu ook verantwoordelijk voor de Amstelbar, roomservice, ontbijt en de banqueting.

Promotie voor Roger Rassin bij Amstel Hotel

De 42-jarige Rassin is sinds mei 2008 chefkok van La Rive. ‘Naast deze keuken gaat hij nu ook de hotelkeuken leiden. In totaal krijgt hij nueen team van 30 mensen onder zich, in de keuken van La Rive waren dit er tien.’

Vijfsterrenhotel

‘Ook is hij toegetreden toto het executive team en valt hij nu onder directe verantwoordelijkheid van Nils Axing, de general manager van het vijfsterrenhotel’, zegt Laura Scholten, verantwoordelijk voor de pr van het Amstel Hotel.

Edwin Kats

Na het vertrek van Edwin Kats in 2007 als executive chef werd deze functie opgedeeld. Rassin is de eerste die de volledige taak weer op zich neemt.

Roger Rassin werkte onder meer bij Cordial in Oss, bij Lauswolt in Beetsterzwaag en bij De Winselerhof in Landgraaf. In 1993 werd hij al eens chef de partie en later souschef bij La Rive, toen nog onder leiding van Robert Kranenborg.

Reageer op dit artikel