nieuws

Publiek beloont Landal met Thuiswinkel Award

Hotel

Het Nederlandse publiek heeft Landal GreenParks voor de vierde achtereenvolgende keer onderscheiden met een Thuiswinkel Award in de categorie Reizen en Vrije Tijd. Behalve Landal waren ook Sunweb en HotelSpecials in de ‘race’ voor dé internetprijs van Nederland.

Publiek beloont Landal met Thuiswinkel Award

Landal won de Thuiswinkel Award in de categorie Reizen en Vrije Tijd al drie keer eerder. Met jaarlijks zo’n 12 miljoen bezoekers is www.landal.nl één van de bestbezochte reissites van Nederland.

‘Veel mensen klikken door naar informatie over attracties, evenementen en omgeving om te bepalen waar ze op vakantie willen en inmiddels wordt ruim 50% van onze boekingen via het internet gemaakt’, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur Landal GreenParks.

Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert ruim 60 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen.

Op jaarbasis realiseren 2 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

Reageer op dit artikel