nieuws

Pulitzer bij honderd beste hotels

Hotel

Hotel Pulitzer in Amsterdam behoort volgens het Amerikaanse blad Travel & Leisure tot de honderd beste hotels ter wereld. Het Amsterdamse logiesbedrijf staat op plaats 74 in de Top 500 van Travel & Leisure.

Pulitzer bij honderd beste hotels

Het bij Starwood Hotels & Resorts behorende hotel komt met een rapportcijfer van 8,7 nieuw binnen op plaats 74. Hotel Pulitzer is het enige Amsterdamse hotel in de ranglijst van Travel & Leisure.

Het hotel wordt vooral geroemd om de samenstelling van 25 grachtenpanden die met elkaar verbonden zijn. De Art Gallery met vier verschillende exposities per jaar geeft het hotel de extra allure, aldus het vakblad.

Hotel Pulitzer behoort tot de prestigieuze brand Luxury Collection hotel en is daarmee onderdeel van Starwood Hotels & Resorts Worldwide. Het hotel telt ruim 230 kamers, heeft een Art Gallery en een bijzondere binnentuin.

Reageer op dit artikel