nieuws

Qbic beantwoordt vragen via sociale media binnen twee uur

Hotel

Qbic Hotels Amsterdam gaat vragen van gasten via Twitter en Facebook beantwoorden. Het hotelbedrijf garandeert dat gasten binnen twee uur antwoord krijgen op hun vragen.

Qbic beantwoordt vragen via sociale media binnen twee uur

Het gaat om een 24-uurs service die zeven dagen in de week beschikbaar is. Vragen van gasten die via Facebook en Twitter worden gesteld, worden met spoed beantwoord. Voorheen konden klanten de helpdesk enkel via telefoon en e-mail 24 uur per dag bereiken.

‘Gasten kunnen al hun vragen stellen via social media. Onze medewerkers kunnen bijvoorbeeld vragen over reserveringen, groepsreserveringen en inchecken online beantwoorden. De vragen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels, Spaans, Frans en Duits worden gesteld en worden altijd binnen twee uur beantwoord’, aldus een medewerker van La Bergère Group, het bedrijf waaronder Qbic valt.

Reageer op dit artikel