nieuws

Quality Excellence Award voor Holiday Inn Leiden

Hotel

De Quality Excellence Award 2005 is gewonnen door Holiday Inn Leiden. Dit is het tweede achtereenvolgende jaar dat het hotel wordt beloond voor uitzonderlijke prestaties. Deze prestigieuze prijs is toegekend door InterContinental Hotels Group, de hotelketen waarvan Holiday Inn Leiden deel uitmaakt.

Quality Excellence Award voor Holiday Inn Leiden

De Quality Excellence Award wordt jaarlijks toegekend aan de hand van een onafhankelijke analyse van alle InterContinental Hotels Group hotels. Deze analyse wijst uit over welke hotels de gasten het meest tevreden zijn. Hierbij wordt gelet op service, vriendelijkheid, hygiëne, kwaliteit en faciliteiten. Over het jaar 2005 zijn van de 900 hotels die gevestigd zijn in Europa en het Midden-Oosten, 40 hotels in de prijzen gevallen, waarvan 1 in Nederland: Holiday Inn Leiden.

Middels anonieme enquêtes, uitgevoerd door InterContinental Hotels Group, wordt doorlopend de gastentevredenheid in alle ketenhotels gecheckt. De hotelgast ontvangt tijdens zijn verblijf een enquêteformulier om aan te geven wat de beleving is geweest met betrekking tot het personeel, de faciliteiten en diensten. De vragenlijst wordt direct in een dichte envelop naar het hoofdkantoor van InterContinental Hotels Group gestuurd, zonder te zijn gelezen door het hotel. Maandelijks volgen analyses waarvan de hotels op de hoogte worden gesteld. Jaarlijks ontvangen de hotels met een uitstekende beoordeling de Quality Excellence Award.

´Wij hebben het aan de beleving en waardering van onze gasten te danken dat ons deze prijs is toegekend. Daar wordt met plezier heel hard voor gewerkt. Natuurlijk staat de tevredenheid van onze gasten voorop, dat is altijd onze drijfveer. Het gaat ons om vriendelijkheid en kwaliteit. Als dat voor de tweede keer wordt beloond met een prestigieuze prijs, dan vinden wij dat een groot compliment. Opnieuw een kroon op ons werk, waar we als team erg trots op zijn´, aldus General Manager Max J.R. Worms.

De bokaal werd op 5 juni uitgereikt aan de heer Worms tijdens een ceremonie in het InterContinental Carlton te Cannes.

Reageer op dit artikel