nieuws

Quality Lodgings start eigen academie

Hotel

Quality Lodgings start zijn eigen opleidingscentrum, QL Academy. De club van kleinschalige kwaliteitshotels gaat hierbij samenwerken met de Hotelschool Den Haag.

Quality Lodgings start eigen academie

Dat heeft Quality Lodgings maandagavond bekendgemaakt tijdens de lancering van de nieuwe gids. De eerste gids werd overhandigd aan Makkie Mulder, de hoofdredacteur van het blad Delicious.

De QL Academy gaat dit jaar van start. Het cursusprogramma wordt speciaal ontwikkeld voor de QL-deelnemers. Het gaat hierbij om een op maat gemaakt cursusaanbod, mede samengesteld door de Hotelschool Den Haag.

Non-marketeers

Door QL Academy worden diverse trainingen ontwikkeld waaronder, marketing voor non-marketeers, doelgroepmarketing, gastvrijheid, sociale vaardigheden, financiën voor non financials, management voor middenkader en het managen van gastvrijheid.

Naast de QL Academy laat Hein van Beek van QL weten dat zijn organisatie een samenwerking is aangegaan met de website van Het Financieele Dagblad. Zo is de site van QL ook te vinden op www.fd.nl, de website van de zakenkrant.

De nieuwe gids van QL telt 192 pagina’s. Tijdens de feestelijke uitreiking van de eerste gids aan Makkie Mulder in Villa Ruimzicht in Doetinchem, gaf directeur Ronald Huiskamp van Hospitality Concepts & Development een lezing over gastrvijheid ‘New York Style’.

Reageer op dit artikel