nieuws

Queen Hotel in handen van NH

Hotel

NH Hoteles heeft Queen Hotel Waalwijk in Sprang-Capelle overgenomen. De naam van het hotel verandert binnenkort in NH Waalwijk. Het is de 31e vestiging van NH in ons land.

Queen Hotel in handen van NH

NH volgde het hotel al enige tijd, zo laat woordvoerder Marieke van der Linden van NH weten. ‘Queen past uitstekend in onze formule en onze uitbreidingsstrategie. Het is nu na Best, Veldhoven en Geldrop het vierde NH hotel in Brabant. Queen ligt prachtig, dicht bij de Efteling’, aldus Van der Linden in BN/DeStem.

Hoger plan tillen
Queen Hotel Waalwijk bestaat slechts vier jaar. Oprichter Harry Heinrichs was aanvankelijk van plan het hotel te verkopen aan Van der Valk. Heinrichs zag daar van af omdat hij het hotel naar een hoger plan wilde tillen. ‘Daarin ben ik ook geslaagd. Queen draait prima. Ik ben nu weer aan iets anders toe’, aldus Heinrichs die een hotel met 185 kamers gaat bouwen in het Belgische Zaventem.

Reageer op dit artikel