nieuws

Radisson scherpt ontbijtconcept aan

Hotel

The Rezidor Hotel Group heeft haar vroege ontbijtconcept Grab & Run aangepast. Vanaf heden is de koffiefaciliteit opgewaardeerd met een Nespresso machine en kunnen hotelgasten, die voor het ontbijtbuffet uitchecken, kiezen uit fruit en energierepen.

Radisson scherpt ontbijtconcept aan

Grab & Run is er voor de vroege vogel. Wie tussen vijf en zeven uur ’s ochtend wil ontbijten, kan in de lobby van het hotel gebruikmaken van een speciaal ontbijt.

De gasten kunnen er terecht voor een verse Nespresso koffie, een selectie van thee, melk en water, en gezonde producten zoals vers fruit en vetarme energierepen. Een perfecte start van een nieuwe dag, zo laat het hotelbedrijf achter de merken van onder andere Radisson SAS Hotels & Resorts en Regent Hotels & Resorts weten.

Energiekick

‘Het Grab & Run ontbijt is de beste optie om een maximum aan energie op te doen in een minimum van tijd. In de vroege morgen verlangt men niet naar croissants en eitjes, maar kiest men eerder voor een lichte energiekick en een gezonde snack die men kan meenemen op weg naar de luchthaven’, zegt Marko Hytonen, Vide President Food & Beverage Rezidor Hotel Group.

The Rezidor Hotel Group telt in ons land twee vestigingen; het Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport en het Radisson SAS Hotel in het centrum van Amsterdam.

Reageer op dit artikel