nieuws

RAI krijgt grootste hotel van Amsterdam

Hotel

Het RAI-complex, waar deze week de 52ste editie van de Horecava wordt gehouden, krijgt een enorm hotel. Pal achter het hallencomplex moet over enkele jaren een groot hotel staan. Het wordt het grootste hotel van Amsterdam.

RAI krijgt grootste hotel van Amsterdam

Katelijne Wilhelmy, communicatiemanager van de Amsterdamse RAI, bevestigt de bouwplannen die in de onlangs verschenen Amsterdamse hotelnota staan omschreven.

‘Het gaat om een hotel met zevenhonderd à achthonderd kamers. We zijn nu bezig met het voorbereiden van het plan. Hierbij is projectontwikkelaar Provast/tcn betrokken. De bedoeling is dat het hotel in 2012 de deuren opent’, aldus Wilhemly.

Komende maanden wordt er meer bekend over de plannen van de RAI. Feit is dat als het plan doorgaat, op het RAI-complex het grootste hotel van Amsterdam komt. Over de overige faciliteiten, zoals restaurants en vergaderruimtes, is vooralsnog niets bekend.

Meer Horecava-nieuws:

Horecavadossier

Gaat u deze week, of wellicht al vandaag, naar de Horecava? Neem dan eerst een kijkje in ons speciale Horecava-dossier. Hier vindt u het dagprogramma, info over de speciale activiteiten & wedstrijden en uiteraard het laatste Horecavanieuws.

Reageer op dit artikel