nieuws

Ramada Apollo Amsterdam geeft startschot verbouwing

Hotel

Met het ‘onsteken’ van een grote verlichte 12 op wat nu nog een kantoorpand is, werd vrijdag een startschot gegeven voor de verbouwing van het Ramada Apollo Amsterdam Centre. In augustus 2012 moet het hotel met 446 kamers openen.

Ramada Apollo Amsterdam geeft startschot verbouwing

De Amsterdamse stadsdeelwethouder Els Verdonk verrichtte vrijdag de officiële handeling waarmee de verbouwing wordt ingeluid van wat het grootste Ramada hotel van Europa en het eerste van Nederland moet worden. Het hotel zal worden geleid door general manager Alexander Kluit.

Het pand aan het Rembrandtpark meet ruim 33.000 vierkante meter over 18 verdiepingen. Het viersterren Ramada Apollo Amsterdam Centre wat er de komende maanden gerealiseerd wordt, krijgt naast 446 kamers en suites acht moderne vergaderruimtes, een restaurant, sauna- en fitnessfaciliteiten, een spectaculaire skybar op de 17e verdieping – genaamd Floor17 – en 300 overdekte parkeerplaatsen.

Meer Amsterdams hotelnieuws:

Reageer op dit artikel