nieuws

Ramsay opent derde Maze in Hilton Praag

Hotel

Engelse topkok Gordon Ramsay heeft een eerste restaurant in Oost-Europa. In het nieuwe Hilton Prague Old Town opende hij een derde Maze restaurant, naar voorbeeld van de Londense en New Yorkse naamgenoten.

Ramsay opent derde Maze in Hilton Praag

De chef-kok van Maze Londen, Jason Atherton, zal verantwoordelijk worden voor de menu’s en de kwaliteitsbewaking. Hij zal zelf wel in Londen blijven. Een andere chef van Maze Londen, Philip Carmichael, wordt chef-kok in Maze Praag.

Het restaurant heeft 138 couverts, en beschikt ook over een cocktailbar met 70 plaatsen.

Hilton Prague Old Town, het voormalige Renaissance Praag, telt 305 kamers en is recent grootschalig gerenoveerd voor de opening onder de nieuwe vlag. De gehele begane grond, waar de receptie, lobby, balzaal en restaurant zich bevinden, is voor miljoenen verbouwd.

Reageer op dit artikel