nieuws

‘Ramsay opent restaurant in Pulitzer

Hotel

Nog dit najaar opent de Britse topkok Gordon Ramsay een restaurant in Amsterdam. In het Pulitzer Hotel start hij na jarenlange geruchten Gordon Ramsay at the Pulitzer.

‘Ramsay opent restaurant in Pulitzer

Het opvallende nieuws, gebracht door Parool.nl, wordt ontkent door Starwood, de eigenaar van het Pulitzer Hotel. ‘Wij weten van niets. Onze eigenaar Blackstone zegt wel dat er gesprekken worden gevoerd, maar de berichtgeving in Het Parool is voorbarig’, aldus woordvoerster Zsuzsika Belovics.

De Amsterdamse krant meldt dat de komst definitief is. Ramsay gaat zijn restaurant starten op de eerste etage van het hotel aan de Prinsengracht. Het moet een toprestaurant van driesterreniveau worden met in de keuken de souschef van één van Ramsays Londense driesterrenrestaurants, meldt Parool.nl.

Verder komt er in het Pulitzer Hotel een brasserie, die van dezelfde keuken gebruik gaat maken. De financiering van beide restaurants (Gordon Ramsay at the Pulitzer en de brasserie) wordt verzorgd door Royal Bank of Scotland.

Reageer op dit artikel