nieuws

Regardz Hotel Rotterdam rondt renovatie af

Hotel

Het hotel Regardz Airport Rotterdam heeft met een schilderbeurt voor de buitenkant van het hotel een ingrijpende renovatie afgerond. Tijdens de renovatie zijn ook 39 deluxe hotelkamers en suites opgeknapt.

Regardz Hotel Rotterdam rondt renovatie af

General manager Harm Knijff is tevreden over het resultaat, zo zegt hij. ‘Vaste gasten geven aan dat ze het gevoel hebben dat ze in een compleet ander hotel verblijven. Ik ben blij met de modernisering van het hotel.’

Zalen

Om overlast voor gasten zoveel mogelijk te beperken, heeft het hotel de renovatie gefaseerd doorgevoerd. Het begon met een renovatie van de hotellobby, brasserie, het zalengedeelte, de gangen en de 60 comfort kamers. Eén suite is omgevormd tot twee deluxe kamers. Het kamertotaal van het Regardz hotel komt hiermee op 99.

Regardz heeft zeventien locaties in Nederland.

Reageer op dit artikel