nieuws

Regardz Hotel Zaltbommel naar Apollo

Hotel

Apollo Hotels & Resorts heeft het Regardz hotel in Zaltbommel overgenomen. Per 1 maart gaat het hotel verder als Apollo Hotel Zaltbommel. De hotel-teller van de Apollo groep van Bas Tolmeijer komt hiermee op vijftien.

Regardz Hotel Zaltbommel naar Apollo

Volgens Regardz past het hotel in Zaltbommel. dat 109 kamers en 26 zalen telt, ‘strategisch niet meer in het portfolio’. Bas Tolmeijer van Apollo is daarentegen van mening dat het hotel ‘naadloos bij de andere bedrijven van onze onderneming past’.

Tolmeijer: ‘Het hotel voldoet aan onze criteria. Het is een uitstekende locatie en een invulling van een strategische plek op de Nederlandse landkaart.’ Apollo heeft naast de exploitatie ook de langlopende huurovereenkomst van het pand overgenomen.

General manager

Marco van der AA wordt general manager van Apollo Zaltbommel. Hij vervulde die functie voorheen bij Apollo Hotel Almere City Centrel.

Naast de Apollo-hotels behoren ook Thermae 2000 in Valkenburg, Crowne Plaza Den Haag Promenade en Wyndham Amsterdam tot de hotelgroep Apollo Hotels & Resorts van Tolmeijer.

Apollo wordt tevens de exploitant van het nieuw te openen hotel Ramada in Amsterdam.

Reageer op dit artikel