nieuws

Regardz opent locatie in Rotterdam

Hotel

Regardz opent in september het Regardz Meeting Center Weena Point Rotterdam. Deze locatie is de achtste aanwinst onder het label Regardz Meeting Centers. Regardz Weena Point ligt in het centrum van Rotterdam, tegenover het NS station Rotterdam Centraal aan de Weena.

Regardz opent locatie in Rotterdam

Het Meeting Center wordt gevestigd op de 2e etage van het bestaande pand Weena Point en biedt plaats aan maximaal 200 personen. Naast 17 vergaderzalen biedt het concept van Regardz Meerting Center Weena Point ook een inspiration room, een boardroom en een restaurant.

Regardz heeft in Rotterdam al een hotel op het vliegveld. Ook is het merk bezig met een grondige rebranding, waarover later dit jaar meer bekend zal worden.

Reageer op dit artikel