nieuws

Regardz pakt internationale webprijs

Hotel

De website van Regardz is door Sitecore tijdens de International Sitecore Site of the Year 2009 uitgeroepen tot beste site in de categorie ‘Best Hospitality Site’. Sitecore is een van ’s wereld grootste spelers op het gebied van content management systemen (CMS).

Regardz pakt internationale webprijs

In totaal zijn er acht internationale winnaars uitgeroepen, zo laat Regardz weten. Zeven categoriewinnaars en één International Site of the Year 2009 winnaar.

Bij het bepalen van de winaars was de inzet van Sitecore’s CMS om vorm te geven aan effectievere bedrijfsprocessen en online strategieën, doorslaggevend. De jury beoordeelde 1.500 ingezonden sites op creativiteit en integratie van applicaties.

‘De site van Regardz wordt door velen geroemd’, zegt marketingmanager Collin Hamming van Regardz. ‘Dit omdat er een bijzondere combinatie is gemaakt tussen traditionele e-commerce enerzijds en het op een verrassende manier aanbieden van informatie en het laden van een merk met een sterke corporate identity anderzijds. Dit alles op een gebruikersvriendelijke, effectieve en binnen de branche vernieuwende manier’.

Reageer op dit artikel