nieuws

Reisbureau zonhaters boert goed

Hotel

Voor reisorganisatie noSun in Enschede kan de tropische hitte in Nederland niet lang genoeg duren. Het bedrijf richt zich op vakantiegangers die niet de zon opzoeken en heeft de boekingen de laatste weken flink zien oplopen. Bij heel erg regenachtig weer heeft het nog jonge bedrijf juist met minder interesse te maken.

Reisbureau zonhaters boert goed

NoSun heeft volgens algemeen directeur Martijn Boshuis de laatste tijd mensen die zich voor een reis opgaven, moeten teleurstellen, zei hij zaterdag. Het bedrijf richt zich op vakantiebestemmingen in Zweden, Noorwegen, Ierland, Schotland, Wales en Tsjechië en mikt daarbij op de actieve vakantiegangers: mensen die willen wandelen, mountainbiken, kanoën en fietsen. Het mijdt de plaatsen waar altijd veel toeristen te vinden zijn.

Reageer op dit artikel