nieuws

Reissite voor senioren gelanceerd

Hotel

Weekendjeweg.nl komt met een reissite speciaal voor ouderen. Een van de kenmerken is dat de website accommodaties aanbiedt voor elke gewenste dag van de week.

Reissite voor senioren gelanceerd

Het gaat om www.bunglowtrips.nl. De site richt zich primair op de groeiende groep senioren die voor hun vrijetijdsbesteding niet gebonden zijn aan het weekend of schoolvakanties. BungalowTrips.nl biedt vakantiegangers de mogelijkheid voor elke gewenste dag van de week een bungalow te huren.

‘In de file staan op weg naar een bungalowpark is met BungalowTrips.nl verleden tijd voor gasten die kunnen afwijken van een weekendverblijf. Ideaal voor senioren. Andere groepen die baat hebben bij deze website zijn bijvoorbeeld winkeliers en zelfstandige ondernemers’, aldus commercieel directeur Ed Trentelman.

Trentelman vervolgt: ‘Op het ogenblik is vijftien procent van de bevolking ouder dan 65 jaar. Over twintig jaar is dat al een kwart. Een website die zich specifiek richt op de wensen van deze doelgroep lijkt ons daarom vanzelfsprekend’.

BungalowTrips.nl biedt vijf type arrangementen aan, te weten Fietsen, Nordic Walking, Golf, Culinair en Comfort. De site is net als Weekendjeweg.nl onderdeel van Bookit, marktleider in Nederland op het gebied van korte tussendoor vakanties is zowel hotels als bungalowparken.

Reageer op dit artikel