nieuws

Reizende Accor hotelkamer stopt in Amsterdam

Hotel

Accors mobiele hotelkamer doet Nederland aan. Op acht en negen november is de hotelkamer op wielen te vinden in Amsterdam, ter gelegenheid van het honderdste ‘all seasons’ hotel in Berlijn.

Reizende Accor hotelkamer stopt in Amsterdam

De keten hoopt het all seasons-merk ook in Nederland uit te kunnen rollen. ‘De lancering van het all seasons-merk in Nederland past binnen de groeistrategie van Accor Hotels Nederland. Daarin staat met name het aantrekken van nieuwe franchisenemers centraal. We hopen dan ook op zeer korte termijn de opening van het eerste all seasons-hotel in Nederland aan te kunnen kondigen.’

Volgens Caro van Eekelen, algemeen directeur van Accor Nederland, past het ‘all seasons’ product goed bij ons land. ‘Dit merk is uitermate geschikt voor de Nederlandse gast, die ‘value for money’ zoekt. Het doel is om het aantal Accor hotels in Nederland te verdubbelen tot 2015’.

All seasons is het ‘all in’ merk van Accor. Het behoort tot het budgetsegment. Accor heeft momenteel in acht landen honderd all seasons hotels.

Reageer op dit artikel