nieuws

Renovatie Efteling Hotel voltooid

Hotel

De verbouwing van het Efteling Hotel is voltooid. De 98 comfortkamers zijn gerenoveerd en aan de buitenkant zijn de 7.500 gloei- en 32 halogeenlampen vervangen door ledverlichting.

Renovatie Efteling Hotel voltooid

Dat melden Het Laatste Nieuws en Nieuws van Nederland. De over acht etages verspreide comfortkamers zijn onder handen genomen aan de hand van het concept ‘Luchtkasteel vol Sprookjes’. Ze hebben een lichtere uitstraling gekregen en er zijn sprookjesachtige elementen toegevoegd. In 44 kamers staat nu een groot familiebed, waarin gasten met zijn vieren kunnen slapen.

Aan de buitenkant waren 7.500 gloeilampen en 32 halogeenlampen tot voor kort goed voor 8.000 Watt. Deze zijn vervangen door ledlampen, waardoor het verbruik is teruggebracht tot 2.200 Watt. De nieuwe verlichting moet zorgen voor een zweefeffect, waardoor de torens van het hotel los lijken te komen van de grond.

Reageer op dit artikel