nieuws

Reserveringssite HotelVandaag live

Hotel

De Hotelreserveringsite HotelVandaag.nl is live. De website heeft een eigen boekingsmodule waarmee geboekt kan worden uit een aanbod van 2000 hotels. Volgens Marco Immers, een ex-hotelier die vanaf het eerste moment bij de site betrokken is, zal het aanbod groeien tot ongeveer 3000 hotels.

Reserveringssite HotelVandaag live

HotelVandaag.nl biedt een mooie selectie van Sfeerhotels en in de toekomst ook van bed&breakfasts en appartementen. Als extra informatie voor bezoekers biedt de site alle restaurants uit de bekende culinaire gidsen en dat wordt later aangevuld met veel stadsinformatie. ‘Bezoekers hoeven dus niet meer verschillende websites te bekijken als ze en stad bezoeken,’aldus Immers.

Initiatief

De site is een initiatief van Roger van Montfort, Marco Immers en Henk de Hooge (DutchCowboys) en ontwikkeld in samenwerking met Freshheads uit Tilburg.

Reageer op dit artikel