nieuws

Restaurants in Taj Mahal-hotel weer open

Hotel

Meer dan een jaar na de terroristische aanslag in India zijn de restaurants in het Taj Mahal Palace & Tower-hotel in Mumbai weer geopend. Het hotel werd vorig jaar op 26 november aangevallen door Pakistaanse terroristen.

Restaurants in Taj Mahal-hotel weer open

De geopende eetgelegenheden zijn het restaurant Wasabi, de historische Harbour Bar en restaurant Golden Dragon.

‘Vandaag zijn we een stap dichter bij onze belofte gekomen om het hotel weer in oude glorie te herstellen. De opening van Wasabi, Harbour Bar en Golden Dragon is een belangrijke mijlpaal in de wederopstanding van het hotel’, aldus general manager Karambir Kang van het Taj Mahal Palace & Tower.

Het Taj Mahal Palace & Tower-hotel was een van de zes getroffen doelwitten van de aanslag op 26 november 2008. Drie dagen na de aanval kwam met het doodschieten van de drie overgebleven terroristen in het Taj Mahal Palace-hotel een einde aan de terreuracties. Totaal vielen er 174 doden en 246 gewonden bij een reeks van tien gelijktijdig gepleegde terroristische aanslagen in Mumbai.

Reageer op dit artikel