Revolutionair Yotel komt op Schiphol

Revolutionair Yotel komt op Schiphol

De eerste vestiging in ons land van het nieuwe revolutionaire hotelconcept Yotel komt op Schiphol. Begin volgend jaar moeten 56 'cabines' van het luxe, hippe concept operationeel zijn. Yotel belooft betaalbare business class hotelkamers.

Enkele weken geleden wist de internetredactie van Misset Horeca de komst van Yotel naar ons land te melden. Zoals verwacht is Schiphol de locatie waar het nieuwe hotelconcept komt, zo maakte Yotel donderdag bekend.

Yotel wordt geïnstalleerd achter de paspoortcontrole. Het hotel is na het Hotel Mercure Schiphol Terminal het tweede hotel achter de paspoortcontrole van de luchthaven. Het hotel mikt op reizigers, die zich willen opfrissen of willen uitrusten voor een vlucht of tussen twee vluchten in.

Een kamer van Yotel is niet meer dan negen vierkante meter groot. De kamer, die eruit ziet als een cabine, heeft een modern opklapbed en een zeer luxe badkamer. Alles in moderne vormgeving. De kamer is verder voorzien van draadloos internet, flatscreen LCD TV en hapjes en drankjes.

De prijzen voor het huren van een kamer zijn gebaseerd op blokken van vier uur. Extra tijd wordt per uur afgerekend. Volgens Yotel is de ervaring vergelijkbaar met die van een luxejacht of een privé vliegtuig.

Eerdere berichten over Yotel