nieuws

Rex Nijhof nieuwe gm Amsterdam Marriott Hotel

Hotel

Het Amsterdam Marriott Hotel staat met de aanstelling van Rex Nijhof als general manager weer onder Nederlandse leiding. Nijhof werkte jarenlang in het buitenland voor Marriott, maar keert nu terug naar zijn geboortegrond.

Rex Nijhof nieuwe gm Amsterdam Marriott Hotel

Rex Nijhof volgt Ronny Maier op die voor Marriott in Barcelona aan de slag gaat.

Rex Nijhof (43) is vereerd met zijn nieuwe betrekking. ‘Dit bijzondere hotel met 395 kamers was in 1975 het eerste hotel van Marriott buiten Noord Amerika. Het is vandaag de dag nog steeds een erg belangrijk hotel binnen de organisatie.’

Rex Nijhof begon na zijn studie bij Marriott in Frankfurt als minibar supervisor. Zijn laatste functie voor zijn terugkomst naar Amsterdam was die van general manager van het Istanbul Marriott Hotel Asia.

In de tussenliggende periode vervulde hij diverse functies voor Marriott maar werkte ook zeven jaar buiten de hotellerie bij onder meer Center Parcs.

Reageer op dit artikel