nieuws

Rezidor benoemt nieuwe baas Benelux

Hotel

Willem van der Zee is benoemd tot districtdirecteur voor alle Rezidor hotels in de Benelux. De Nederlander blijft gestationeerd in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel, waar hij de leiding behoudt.

Rezidor benoemt nieuwe baas Benelux

Van der Zee volgt Han Oldenburger op, die regionaal directeur Ierland wordt. Van der Zee krijgt de verantwoordelijkheid over de negen Radisson SAS hotels en twee Park Inn hotels in België en Nederland.

Van der Zee startte in 1991 als restaurantmanager in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel. Na verscheidende operationele posities in Europa kwam hij in 1998 terug naar het Brusselse hotel.

In 2000 werd hij benoemd tot algemeen directeur van het Radisson SAS Balmoral Hotel in Spa. Twee jaar later werd hij met de opening van het Radisson SAS Palace Hotel als city-gm verantwoordelijk voor beide Radisson SAS Hotels in Spa. Eind 2006 kwam hij terug als algemeen directeur van het Radisson SAS Royal Hotel.

In Nederland beheert Radisson SAS twee hotels in Amsterdam, één in het centrum en één bij Schiphol.

Reageer op dit artikel