nieuws

Rijkswaterstaat vreest files door Van der Valk

Hotel

Van der Valk in Tiel krijgt bij de uitbreiding van het bedrijf tegenwerking van Rijkswaterstaat. De snelwegbeheerder denkt dat door de komst van de geplande hoteltoren extra drukte ontstaat op de A15.

Rijkswaterstaat vreest files door Van der Valk

Vooral de afrit uit de richting Rotterdam is volgens Rijkswaterstaat te kort en kan voor de nodige problemen gaan zorgen. Er zou volgens Rijkswaterstaat door de aanzuigende werking van de hoteltoren vaker files komen te staan.

Rijkswaterstaat heeft daarom formeel protest aangetekend tegen de nieuwbouwplannen van Van der Valk. Van der Valk wil in Tiel een bijna zestig meter hoge hoteltoren bouwen zoals het onder andere ook heeft gedaan langs de A12 bij Duiven.

Reageer op dit artikel